مرکز فروش انواع ورق شیروانی

مرکز فروش انواع ورق شیروانی

مرکز فروش انواع ورق شیروانی

مرکز فروش انواع ورق شیروانی

طرز تهیه شربت بهار نارنج

درست کردن شربت بهار نارنج,نحوه درست کردن شربت بهار نارنج

طرز تهیه شربت بهار نارنج

 

بهار نارنج و سکنجبین از شربت هایی که من موقع افطار استفاده می کنم به همراه خاکشیر یا تخم شربتی. 

 

طرز تهیه شربت بهار نارنج:

 عرق بهار نارنج3 پیمانه 
 شکر 5 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری 
 آب2 پیمانه 

 

طرز تهیه شربت بهار نارنج:

برای تهیه شربت بهار می توانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. ( من در یک توری تمیز بهار نارنج خشک به همراه چند پر گل محمدی و چند دانه هل ریختم آن را گره زدم و داخل شربتم انداختم، باعث می شود عطر و طعم بهتری بگیرد)

 

حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.

وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیق تر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید. وقتی سرد شد در صورت تمایل می توانید تخم شربتی یا خاکشیر تمیز شده به آن اضافه کنید.

بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای بهار نارنج)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد