مرکز فروش انواع ورق شیروانی

مرکز فروش انواع ورق شیروانی

مرکز فروش انواع ورق شیروانی

مرکز فروش انواع ورق شیروانی

طرز تهیه سرگنجشکی

طرز تهیه کله گنجشکی, طرز درست کردن سرگنجشکی

طرز تهیه سرگنجشکی

 

مواد لازم برای تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده  250 گرم
 سیب زمینی2 عدد 
پیاز 2 عدد 
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 
تخم گشنیزبه مقدار لازم
آرد نخودچی1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
روغنبه میزان لازم
هویج در صورت تمایلیک عدد

 

طرز تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوط قلوه گه گوسفندی و ران گوساله باشد) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به صورت قلقلی های کوچک در می آوریم.

 

پیاز دیگری را داخل قابلمه ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید. حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه کنید و رب را نیز اضافه کنید و تفت بدهید. سپس دو لیوان آب اضافه کنید و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کنید. اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد