طرز تهیه کوکو رولی
کوکو رولی، کوکویی نرم و لطیف و خوشمزه است که می شود هم به صورت گرم و هم سرد سرو کرد. یک فینگر فود خوشمزه برای مهمانی است.
مواد لازم برای تهیه کوکو رولی :
تخم مرغ | 8 عدد |
فلفل دلمه سبز کوچک | نصفی |
فلفل دلمه زرد کوچک | نصفی |
فلفل دلمه قرمز کوچک | نصفی |
هویج کوچک | یک عدد |
قارچ | 5-6 عدد متوسط |
برگ پیازچه | مقداری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو رولی :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و با کمی نمک و فلفل با همزن دستی بزنید. فلفل دلمه ای ها را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت بدهید تا سبک شود. قارچ ها را ریز خرد کنید و جدا تفت بدهید تا آب آن کامل کشیده شود.
قارچ ها و فلفل ها را مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید. شعله را خاموش کنید و پیازچه های خرد شده را اضافه کنید. پیازچه نیازی به تفت دادن ندارد. تمام این مواد را با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید.